بررسی بهترین فروشگاه ساز های نرم افزاری و یا تحت وب

امروزه با استفاده از انواع CMS ها، نرمافزارهای تحت وب و یا اپلیکیشنهای اندرویدی و یا IOS میتوان فروشگاههای اینترنتی متنوعی را برای کسب و کار خود ایجاد کنید. وجود این همه تنوع در زیرساخت و طراحی یک فروشگاه آنلاین علاوه بر جذاب بودن و داشتن تنوع بالا، ممکن است شما را دچار سردرگمی کند و نتوانید که با توجه به نیاز خود بهترین گزینه ممکن را انتخاب کنید. در ادامه انواع بهترین فروشگاه ساز ، بررسی و مقایسه میشوند تا بتوانید به راحتی و با توجه به نیازسنجی کسب و کار خود، سایت فروشگاه آنلاین خود را ایجاد نمایید.
بهترین فروشگاه ساز های ایرانی
در حوزه فروشگاه اینترنتی رقبای بزرگی همچون دیجی کالا وجود دارند، اما با توجه به اینکه در ایران حدود 45 میلیون نفر از افراد از اینترنت استفاده میکنند شما نیز میتوانید بازار هدف خود را ایجاد کنید و خدمات و محصولات خود را به مخاطبان معرفی کنید و آنها را در فروشگاه اینترنتی خود در اختیار همه بگذارید. اما ایجاد یک بازار هدف مناسب، نیاز به تحلیل، نیازسنجی و تشخیص مخاطبان کسب و کار شما دارد تا بتوانید با یک برنامه ریزی صحیح در مسیر بازاریابی و فروش اینترنتی قدم بردارید.
پس از انتخاب استراتژی فروش، میتوان امکانات فروشگاه سازهای آنلاین را بررسی کرد و بهترین فروشگاه ساز آنلاین را انتخاب نمود. در ادامه نکات قابل توجه و مهم برای انتخاب بهترین فروشگاه ساز اینترنتی را بررسی خواهیم نمود.
سرمایه و هزینه اولیه راه اندازی فروشگاه اینترنتی
نکته قابل توجه بعدی برای انتخاب بهترین فروشگاه ساز اینترنتی مناسب کسب و کار شما، بحث بودجه و هزینهی قابل پرداخت برای شماست. برخی از فروشگاه سازها به صورت رایگان ارائه میشوند و شما به صورت مادام العمر میتوانید از امکانات نسخهی رایگان آنها استفاده کنید.
اما همان طور که میدانید اگر تقاضای امکانات خاصتر، پشتیبانی و یا سفارشی سازی یک فروشگاه آنلاین باتوجه به برند و هویت بصری کسب و کار خود داشته باشید، تمامی این امکانات نیاز به پرداخت هزینه خواهد بود.
باتوجه به کیفیتی که هر فروشگاه ساز اینترنتی ارائه میکند و یا زمانی که برای پیاده سازی و طراحی سایت فروشگاهی شما صرف میشود، هزینههای متفاوتی را باید متقبل شوید.
سایت فروشگاهی و سیستم فروش امن
هر فروشگاه ساز به طور پیش فرض موارد امنیتی را رعایت میکند، اما در حوزه امنیت هیچگاه نمیتوان ادعای صددرصدی داشت، پس هر فروشگاه سازی که با شعار امنیت 100% قصد جلب نظر شما را داشت، باید در مورد آن بیشتر تحقیق کنید.
گاهی اوقات ممکن است امنیت فروشگاه ساز و یا سایت فروشگاهی شما به دلیل اشتباهات اپراتور دچار اختلال شود و یا به دلیل اشتباهات فنی راههای نفوذ به سایت شما در دسترس باشد و فروشگاه شما دچار هک شود.
با توجه به اینکه در فروشگاههای آنلاین، فرآیند خرید اینترنتی وجود دارد و سیستم شما به درگاه پرداخت متصل میشود، اطمینان از امنیت سیستم نکته مهمی است، که استفاده از فروشگاه سازهای اینترنتی رایگان به دلیل اینکه شما نمیتوانید به تمام فایلهای اصلی دسترسی داشته باشید ممکن است مشکلاتی برای شما به وجود آورد که پیشنهاد میشود از سایتهای فروشگاهی وردپرسی استفاده شود تا بتوانید با خیال آسوده از امنیت فرآیند فروش خود را آغاز کنید.
انواع فروش اینترنتی محصولات
مساله دیگری که پیش از انتخاب بهترین فروشگاه ساز مناسب کسب و کار خود باید بررسی کنید، نوع محصولات و نحوه فروش آنهاست. در فروشگاههای اینترنتی به طور معمول سه نوع محصول برای فروش ارائه میشود:
- محصولات دانلودی : محصولاتی هستند همچون کتاب، فایلهای آموزشی و .. که پس از خرید فایلی را در اختیار کاربر قرار میدهند، اگر شما قصد راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی کتاب و یا فروشگاهی برای فروش فایل و ویدیوهای آموزشی را دارید محصولات شما در این دسته قرار میگیرند.
- محصولات فیزیکی : محصولاتی را که به عنوان کالا در فروشگاه اینترنتی خود معرفی میکنید و پس از انجام فرآیند خرید توسط مشتری، کالا به شکل پست و یا پیک برای مشتری به صورت حضوری ارسال میشود. فروشگاه آنلاین پوشاک، موبایل و .. در این دستهبندی جای میگیرند.
- محصولات خدماتی : در این فروشگاه اینترنتی در واقع شما خدمات کسب و کار خودتون رو به مخاطبان معرفی میکنید و در قبال دریافت هزینه خدماتی را به آنها ارائه میکنید. خدماتی همچون پشتیبانی، مشاوره، تولید محتوا، دیجیتال مارکتینگ، طراحی سایت فروشگاهی، راه اندازی ویپ ، ساخت فروشگاه اینترنتی و …
با توجه به اینکه هدف شما از داشتن ساخت فروشگاه اینترنتی چیست و قصد فروش چه نوع محصولاتی را دارید، میتوانید فروشگاه ساز اینترنتی مناسب را انتخاب کنید.
البته برخی از فروشگاه سازها همچون ووکامرس امکان فروش و ارائه هر سه نوع این محصولات را در کنار هم در اختیار شما قرار میدهند.
امکان انتخاب طرح و رنگ فروشگاه ساز
باتوجه به اینکه این روزها همه در تلاش هستند تا فروش آنلاین و فروشگاهی اینترنتی را در کنار کسب و کار فیزیکی خود داشته باشند و افزایش رقبا در حوزه فروش آنلاین، شما نیاز به فروشگاه اینترنتی دارید تا علاوه بر ظاهر زیبا و جذاب کاربری آسانی برای کاربران داشته باشد، تا کاربران بتوانند به راحتی تمامی محصولات را مشاهده کنند، بتواند هزینه محصولات را مقایسه کنند و در نهایت از شما خریدی را انجام دهند.
پس انتخاب یک ظاهر جذاب و شناخت اصول رنگ شناسی برای ترغیب کاربر به خرید، اصلی مهم در انتخاب یک طرح و قالب برای فروشگاه اینترنتی است.
برخی از فروشگاه سازها همچون ووکامرس، به شما این امکان را میدهد تا بتوانید انواع طرحها و رنگها را انتخاب کنید اما فروشگاه سازهایی همچون پرستاشاپ این تغییر قالب را فقط در صورت پرداخت هزینه برای شما فراهم میکند که البته اگر شما خود طراح سایت نباشید، حتی در صورت استفاده از ووکامرس برای ایجاد چندین باره تغییرات در قالب فروشگاه خود نیاز به پرداخت هزینه دارید.
پشتیبانی سایت فروشگاهی
اگر شما دانش تخصصی در این حوزه نداشته باشید با یک اشتباه سهوی و یا سادهترین مشکلات ممکن است فروشگاه آنلاین شما از دسترس خارج شود . یکی از مهمترین معایب فروشگاه سازهای رایگان نداشتن پشتیبانی است که در چنین شرایطی شما نمیتوانید به راحتی مشکلات را حل کنید.
اما اگر فروشگاه ساز اینترنتی که شما برای کار خود انتخاب میکنید دارای پشتیبانی آنلاین و پاسخگو باشد، هرگاه که فروشگاه شما با مشکلی مواجه شود میتوانید به سادگی با چند تماس و یا ارسال تیکت مشکلات را پیگیری و یا حل نمایید و هیچگاه مشتریان شما ارور 404 را در صفحات فروش شما مشاهده نخواهند کرد.
بهینه سازی و سئو سایت فروشگاهی
امروزه تمامی وب سایتها اعم از فروشگاهی و غیر فروشگاهی برای موفق شدن و بازدید زیاد نیازمند بهینه سازی و رعایت اصول سئو هستند. بنابراین دیگر دوره تبلیغاتهایی که هزینه زیادی در بر میگیرند، گذشته است. بلکه باید یک استراتژی و برنامه مناسبی برای رسیدن به اهداف و موفقیت کسب و کارتان طراحی نمایید. اگر هنوز به اهمیت سئو و بهینه سازی وب سایت به خصوص وب سایت فروشگاهی پی نبردهاید، کافیست در گوگل ترند یک جستجو ساده انجام دهید و میزان جستجو آموزش سئو و سئو سایت را مشاهده نمایید که روز به روز در حال پیشرفت است و نمودار نتایج آن صعودی است. بنابراین با رعایت اصول سئو و استراتژیهای مناسب به راحتی میتوانید در نتایج برتر موتورهای جستجو قرار گیرید. در این صورت وب سایت فروشگاهی بازدید زیادی خواهد داشت و در نهایت منجر به افزایش نرخ تبدیل و فروش خواهد شد.
یکی از مهمترین مواردی که در افزایش رتبه سئو سایت فروشگاهی تاثیر بسزایی دارد، انتخاب کلمه کلیدی مناسب، لینک سازی و بک لینک گرفتن است. بنابراین نباید از تاثیر محتوای محصولاتی که در وب سایت فروشگاهی قرار میدهید بر سئو وب سایت غافل شوید.
توجه به بخشهای کاربری و ux
در ساخت فروشگاه اینترنتی باید توجه بسیار زیادی به بخش کاربری و ux شود، زیرا عموما مشتریان برای خرید محصول از فروشگاههای اینترنتی باید مراحلی را طی کنند. پس بهتر است این مراحل واضح و شفاف باشند و مشتریان را سردرگم و گیج نکنند. به یاد داشته باشید که هیچ مشتری حوصله تکمیل نمودن فرمهای طولانی و خسته کننده را ندارد. با قرار دادن اینگونه فرمها در وب سایت فروشگاهی خود تنها مشتریان خود را از خرید محصول منصرف میکنید و به سرعت از وب سایت فروشگاهی خارج خواهند شد.
بررسی حجم پاسخگویی درخواستها در انواع فروشگاه سازها
یکی از مهمترین مواردی که قبل از ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از هر یک از فروشگاه سازها باید به آن توجه نمود، حجم پاسخگویی درخواستها است. از تجربیات صاحبان سایر فروشگاههای اینترنتی استفاده نمایید و ببینید که:
فروشگاه اینترنتی آنها با کدام یک از فروشگاه سازها ساخته شده است و پاسخگو چه تعداد بازدید کننده است؟
در هر لحظه چند مشتری توانایی خرید از فروشگاه را دارد؟
تصور کنید بدون پاسخ به هیچ کدام از سوالات بالا و بدون بررسی کافی فروشگاه اینترنتی ساختهاید. با توجه به فروش خوبی که فروشگاه اینترنتی شما دارد، تصمیم میگیرید محصولات فروشگاه را افزایش دهید. در اینصورت دادههای بسیار زیادی همچون عکس محصولات، محتوای هر محصول و… وارد سایت میشود. هر یک از دادههایی که وارد وب سایت شدهاند به طور مداوم در حال پردازش و پاسخگویی به نیاز مشتریان و بازدیدکنندگان فروشگاه اینترنتی شما هستند. این فرایند پردازش سبب کاهش سرعت سایت فروشگاهی خواهد شد و مشتریان معمولا به دلیل پایین بودن سرعت سایت در انجام مراحل خرید، از خرید کردن منصرف شده و دیگر به وب سایت شما سر نمیزنند.
به همین منظور باید حتما قبلا ساخت فروشگاه اینترنتی، با هر یک از فروشگاه سازها به تعداد پاسخگویی درخواستها توجه داشته باشید تا از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری نمایید.
درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی
بهترین فروشگاه ساز هایی که در این مطلب بیان شدهاند، امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی را برای کاربران خود فراهم نمودهاند. برای برخی از مدیران فروشگاه های اینترنتی مهم است که بتوانند درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی داشته باشند. بنابراین برخی از بهترین فروشگاه ساز ها همچون ووکامرس، پرتال، شاپفا و …. این امکان را در اختیار کاربران خود قرار دادهاند. استفاده از درگاه پرداخت آنلاین اختصاصی این مزیت را به همراه دارد که بدون هیچ گونه واسطهای هزینه محصولات و خدماتی که برای مشتریان خود انجام میدهید را دریافت خواهید کرد.
معرفی بهترین سیستمهای فروشگاه ساز
باتوجه به موارد حائز اهمیت که در بالا ذکر شد، باید کسب و کار خود را بررسی و نیازسنجی کنید تا بتوانید بهترین سیستم فروش اینترنتی را انتخاب کنید که علاوه بر پوشش نیازهای شما، هزینهی قابل توجیهی برای شما نیز داشته باشد. در ادامه انواع سیستمهای فروشگاه اینترنتی را بررسی خواهیم کرد.
فروشگاه ساز پرتال

این فروشگاه ساز توسط شرکت نوین ارائه شده است که تخصص ویژهای در حوزهی بهینهسازی و سئو سایت دارد و با توجه به اینکه فرآیند سئو و معرفی فروشگاه ساز کسب و کار خود به گوگل مسئله مهم و قابل توجهی است با استفاده از این سیستم فروش اینترنتی علاوه بر امکانات این نسخه میتوان مشاوران و متخصصان دیجیتال مارکتینگ این شرکت را در کنار کسب و کار خود داشته باشید.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز پرتال در اختیار شما قرار میدهد :
- دارای پشتیبانی تلفنی و به همراه تیکت
- تعریف قیمتهای متفاوت برای یک محصول
- ارائه قالبهایی با سلیقه کاربر
- محصولات با قابلیت کد تخفیف
- اتصال به درگاه پرداخت
- گزارش بازدیدکنندگان از فروشگاه
- امکان فروش محصولات فیزیکی و دانلودی
- ارسال ایمیل و خبرنامه
- امکان ایجاد کیف پول برای مشتریان
- آپلود محصولات با فایل منیجر
- اتصال به ایمیل و پیامک
فروشگاه ساز اینترنتی ووکامرس
یکی از سیستمهای مدیریت محتوای معروف و کاربردی سیستم وردپرس است که میتوان بر روی آن افزونه ووکامرس را نصب و پس از آن به راحتی فروشگاه اینترنتی خود را راهاندازی کنید. برای ایجاد فروشگاه اینترنتی با ووکامرس، نیاز به هاست و دامنه اختصاصی خواهید داشت که اگر تخصص مورد نیاز در این حوزه را ندارید با شرکتهای فعال در حوزه طراحی سایت میتوانید مشورت کنید.
با استفاده از ووکامرس میتوانید امکانات جالبی وابسته به نیاز و سلیقه خود به فروشگاه اینترنتی اضافه کنید که برخی از این امکانات به صورت رایگان و برخی با پرداخت هزینه فعال میشود. استفاده از ووکامرس باعث شده سیستم وردپرس در دسته بهترین فروشگاه سازها قرار بگیرد و در تمام دنیا سایتهای فروشگاهی زیادی با استفاده از ووکامرس و وردپرس ساخته شده است.
فروشگاه ساز ووکامرس امکانات متنوعی در اختیار شما قرار میدهد که برخی از آنها شامل موارد زیر است :
- فروش محصولات به صورت فیزیکی و ارسال با پست
- فروش محصولات به صورت مجازی و دانلودی
- استفاده از انواع درگاه پرداخت آنلاین
- تعریف توضیحات محصول، نقد و بررسی، ویژگیهای محصول
- اطلاع رسانی به مدیر فروشگاه از طریق ایمیل و پیامک
- اطلاع رسانی به مشتریان از طریق پیامک
- گزارشدهی فروش به مدیر فروشگاه
- تعریف کد تخفیف با تاریخ انقضا، برای محصولات خاص و ..
- تعریف حساب کاربری و پروفایل مخصوص برای هر مشتری
- راه اندازی فروشگاهی با چندین فروشنده
فروشگاه ساز شاپفا
یکی از بهترین فروشگاه ساز ها، فروشگاه ساز شاپفا است. این فروشگاه ساز دارای 4 گروه مختلف(نقره ای، طلایی، برلیان، اختصاصی) است که هر کدام از آنها امکانات خاصی را در اختیار کاربر قرار میدهد. با انتخاب هریک از این 4 گروه با توجه به نیاز خود میتوانید فروشگاه اینترنتی خود را بسازید. مهمترین نکتهای که درباره این گروهها وجود دارد، برای فروشگاه هیچ گونه محدودیتی برای پهنای باند مصرفی سایت در نظر گرفته نشده است.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز شاپفا در اختیار شما قرار میدهد:
- طراحی و ساخت وبلاگ برای فروشگاه اینترنتی
- قابلیت استفاده از ssl
- قابلیت جداسازی محصولات با برچسب زدن و دسته بندی
- تعریف نمودن کد تخفیف برای محصولات
- ارائه پهنای باند نامحدود
- کاربری آسان و راحت
- ایجاد گالری عکس برای فروشگاه
- امکان طراحی و تولید نسخه اندروید فروشگاه
- قابلیت استفاده از چند دامنه برای فروشگاه
و ….
فروشگاه ساز سبد خرید
یکی دیگر از بهترین فروشگاه ساز های ایرانی، فروشگاه ساز سبد خرید است. برای استفاده از این فروشگاه ساز ایرانی حتما باید یکی از پلانهای آن را خریداری نمایید. فروشگاه ساز سبد خرید این امکان را برای کاربران خود فراهم نموده است که قبل از خرید هر پلان میتوانند به صورت آزمایشی آن را امتحان نمایند و با نیاز خود مطابقت دهند. یکی از بهترین مزیتهای فروشگاه ساز سبد خرید، قابلیت فروش محصولات به صورت دانلود است.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز سبد خرید در اختیار شما قرار میدهد:
- مشخص کردن واحد پول
- واردنمودن اطلاعات محصولات بوسیله اکسل
- ارتقا دادن پلان
- فروش محصولات دانلودی
- اضافه کردن ماژول های مختلف و روش ارسال برای محصولات
- مشخص کردن مالیات برارزش افزوده
- قرار دادن نماد الکترونیکی
- و….
فروشگاه ساز پرستاشاپ
این فروشگاه ساز اینترنتی شبیه به فروشگاه ساز ووکامرس یک CMS رایگان محسوب میشود و زمانی که آن را بر روی هاست و دامنه اختصاصی نصب و راهاندازی کنید، میتوانید اقدام به ساخت فروشگاه اینترنتی نمایید. مهمترین تفاوتی که فروشگاه ساز پرستاشاپ با ووکامرس دارد، از لحاظ هزینههای ماژول و قالبهای آن است که ووکامرس در این زمینه مقرون به صرفهتر از پرستاشاپ است. اما مهمترین مزیت آن ارائه امکانات نامحدود است، زیرا میتوانید از هر ماژول و قالبی بر روی این سیستم فروشگاه ساز استفاده نمایید. جالب است بدانید که ماژولها و قالبهای پرستاشاپ به صورت اورجینال به بازار عرضه میشود و کپی رایت در این زمینه صورت نمیگیرد برای همین هزینه آن نسبت به ووکامرس بیشتر است.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز پرستاشاپ در اختیار شما قرار میدهد:
- استفاده از درگاههای پرداخت مختلف
- تعیین کد تخفیف برای فروشگاه
- مشخص کردن قیمت برای محصولات فروشگاه
- ارسال پیامک و ایمیل برای مدیران فروشگاه و مشتریان
- ایجاد حساب کاربری در فروشگاه
- ساخت فروشگاه به صورت مارکت
- و…
فروشگاه ساز وبزی
بهترین فروشگاه ساز ایرانی است که نیاز به کدنویسی ندارد. به همین دلیل کاربر انتخابهای بیشتری برای طراحی قالب آن دارد. بنابراین همانند صفحه ساز ویژوال کامپوزر وردپرس کافیست هر المانی که میخواهید را درجای مناسب خود بگذارید و با توجه به نیاز خود قالب را طراحی کنید.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز وبزی در اختیار شما قرار میدهد:
- قابلیت مرتب نمودن محصولات با توجه به تعداد بازدید، خرید و…..
- طراحی قالب سایت بدون نیاز به دانش کدنویسی
- تعیین قیمت برای محصولات با توجه به سایز، رنگ و …
- تعیین کد تخفیف یا کوپن تخفیف
- قابلیت جستجو محصول زمانی که در نوشتن نام محصول غلط املایی وجود دارد.
- قابلیت ریسپانسیو شدن سایت برای انواع نمایشگرها
- انواع روش پرداخت
- و….
فروشگاه ساز سازیتو
یکی از بهترین فروشگاه ساز های رایگان است که امکانات زیادی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد همانطور که بیان شد برای استفاده از این فروشگاه ساز نیاز به پرداخت هیچ هزینهای نیست و به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار میگیرد. اما توجه داشته باشید که از هر فروشی تا سقف 30 هزارتومان 4 درصد کارمزد به فروشگاه ساز سازیتو تعلق دارد. همچنین اگر محصول شما بیشتر از 30 هزارتومان قیمت داشته باشد همان 4درصد کارمزد از حساب شما کسر میشود. در واقع درآمد این فروشگاه ساز بر اساس دریافت کارمزد است. به راحتی میتوانید ظاهر فروشگاه اینترنتی خود را متناسب با نیاز خود طراحی و پیاده سازی نمایید.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز سازیتو در اختیار شما قرار میدهد:
- دریافت فایل گزارش از فروش محصولات
- شخصی سازی نمودن پوسته فروشگاه
- متصل شدن به درگاه پرداخت بانکی اختصاصی
- طراحی منو اختصاصی برای فروشگاه
- قابلیت متصل نمودن دامنه به فروشگاه
- قابلیت متصل شدن به شبکههای اجتماعی همچون تلگرام و اینستاگرام
- و….
فروشگاه ساز کاموا
این فروشگاه ساز این امکان را به کاربران خود میدهد که مدت 14 روز به صورت آزمایشی با این فروشگاه ساز کار کنند و با محیط و امکانات آن آشنا شوند، سپس تصمیم به استفاده از آن را بگیرند.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز کاموا در اختیار شما قرار میدهد:
- طراحی و ساخت وبلاگ
- متصل شدن دامنه به فروشگاه
- طراحی و ساخت منو اختصاصی
- طراحی قالب فروشگاه با توجه به نیاز
- تعیین کد تخفیف برای فروشگاه
- ارسال پیامک و ایمیل به مشتریان
- و….
فروشگاه ساز سی فایو

فروشگاه ساز سی فایو همانند ووکامرس بر پایه سیستم مدیریت محتوا وردپرس طراحی شده است. ثابت شده است که وب سایتهایی وردپرسی یکی از بهترین انتخابها برای بدست آوردن رتبه بالا در سئو است. علاوه بر امکاناتی که سیستم وردپرس در اختیار کاربران قرار میدهد، خود این فروشگاه ساز نیز امکانات منحصر به فردی برای کاربرانش فراهم نموده است.
امکانات ویژهای که فروشگاه ساز سی فایو در اختیار شما قرار میدهد:
- اتصال فروشگاه به شبکه اجتماعی اینستاگرام و آپدیت وب سایت با آن
- متصل شدن به ربات تلگرام
- ارائه هفت روز تست رایگان
- طراحی منو و فرم متناسب با نیاز
- طراحی قالب یه صورت اختصاصی
- بررسی دورهای سایت توسط تیم پشتیبانی سی فایو
جمع بندی
باتوجه به بررسی بهترین فروشگاه ساز های ایرانی میتوان بیان نمود که اگر توانایی پرداخت هزینه برای ساخت فروشگاه اینترنتی با استفاده از هاست و دامنه خود را دارید، از ووکامرس و یا پرستاشاپ استفاده نمایید، زیرا این دو فروشگاه ساز بیشترین امکانات را در اختیار شما قرار میدهند. اما اگر محصولات فروشگاهی شما محدود هستند و علاقهای به استفاده از CMS های رایگان را ندارید، بهترین گزینه برای شما پرتال است، زیرا این فروشگاه ساز اینترنتی با مشاوره تیمی شما را در امر سئو و بهینه سازی فروشگاه بهترین راهنماییها را در اختیار شما قرار میدهد.